Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Bolsonaron koronatesti jälleen positiivinen – pidentää karanteeniaan

Brasiliassa presidentti Jair Bolsonarolle tehty koronatesti on osoittautunut jälleen positiiviseksi, kertoi presidentin kanslia keskiviikkona. Kanslian mukaan Bolsonaro pidentää karanteeniaan ja lykkää tuonnemmaksi suunniteltuja lähiajan matkoja.

Bolsonaro on ollut eristyksissä presidentinpalatsissa siitä lähtien, kun hänen ensimmäinen testinsä osoitti virustartunnan 7. heinäkuuta.

Bolsonaroa on arvosteltu koronapandemian vähättelystä ja turvavälien uhmaamisesta.

Brasiliassa on varmistettu yli 41 000 uutta koronavirustartuntaa, kertoi maan terveysministeriö tiistaina paikallista aikaa CNN:n mukaan. Yhteensä maassa on varmistettu lähes 2,16 miljoonaa koronavirustartuntaa.

Ministeriön mukaan maassa on kirjattu myös 1 367 uutta koronavirukseen liittyvää kuolemaa. Johns Hopkins -yliopiston seurannan mukaan kuolemantapauksia on Brasiliassa lähes 81 500.

Väkilukuun suhteutettuna maassa on varmistettu miljoonaa asukasta kohden reilut 10 156 tartuntaa ja kirjattu 383 koronakuolemaa.