Linnanmäellä heinäkuun lopussa vieraillut seurue altisti huvipuistossa muita koronavirukselle

Linnanmäen huvipuistossa vieraili heinäkuun viimeisenä viikonloppuna seurue, joka altisti muita huvittelijoita koronavirukselle, kertoo Helsingin kaupunki tiedotteessaan. Seurue vieraili Linnanmäellä sunnuntaina 26.7. ja oli alueella noin kello 15–18.

– Terveellinen huvittelu Linnanmäellä on meille ensiarvoisen tärkeää. Pahoittelemme asiakkaillemme tapahtuneesta aiheutuvaa lisähuolta. Lisäämme entisestään turvaväleistä muistuttamista huvipuistossa niin kuulutuksin kuin myös henkilökunnan toimesta, Linnanmäen toimitusjohtaja Pia Adlivankin kertoo Helsingin kaupungin tiedotteessa.

Huvipuisto pyrkii olemaan yhteydessä lippunsa ennakkoon varanneisiin vieraisiin, jotka ovat olleet seurueen kanssa samaan aikaan Linnanmäen alueella.

Linnanmäki toivoo, että altistustilanteen aikana alueella vierailleet ihmiset tarkkailisivat vointiaan ja hakeutuisivat tarpeen vaatiessa pikaisesti koronavirustesteihin.

Kaupungin tiedotteen mukaan ihmisten yleisessä hakeutumisessa testeihin on ollut selkeää viivettä.

– Sitä on ollut useissa tapauksissa, erityisesti kun tauti ilmenee vatsaoireina. Tästä johtuen altistuksia ehtii tulla enemmän. Pääasiassa ihmiset kuitenkin käyvät tällä hetkellä todella hienosti testeissä, kertoo ylilääkäri Sanna Isosomppi Helsingin epidemiologisesta toiminnasta.

Linnanmäen huvipuisto avautui kesäkuun 12. päivänä. Huvipuisto on sitoutunut rajoittamaan kävijämääränsä puoleen sen maksimikapasiteetista.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka