Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Autojen elpynyt kysyntä tukee Uudenkaupungin tehdasta: Valmet Automotive etsii ripeästi 400:aa autonrakentajaa

Uudenkaupungin autotehdas Varsinais-Suomessa jatkaa aiemmin syksyllä alkaneita rekrytointejaan.

Tehtaan omistava Valmet Automotive kertoo etsivänsä 400:aa uutta autonrakentajaa kiireellisesti. Yritys kertoo reagoivansa nopeasti lisääntyneeseen autojen kysyntään. Tuotantomäärät ovat kasvaneet loppukesästä alkaen.

– Suomen talouden epävarmuus ei ole vielä näkynyt hakijamäärien merkittävänä nousuna. Valmet Automotiven viesti on, että rekrytointimme on tässä tilanteessa poikkeuksellinen tilaisuus työllistyä Suomessa ja tarjoaa joustavan mahdollisuuden esimerkiksi alan vaihtoon, valmistusliiketoiminnan johtaja Pasi Rannus kertoo tiedotteessa.

Yhtiö kertoo kouluttavansa kaikki hakijat tehtäviinsä. Se arvostaa hakijoilta aiempaa työkokemusta, mutta autoalan ei tarvitse olla työnhakijalle erikseen tuttu. Uusia työntekijöitä tarvitaan tehtaan kaikille tuotanto-osastoille eli korihitsaamoon, maalaamoon, kokoonpanoon ja sisäiseen logistiikkaan.

Rekrytointialueena on koko Suomi. Yhtiö kertoo korostavansa verkon roolia rekrytointikampanjassaan koronaepidemian vuoksi.

Syyskuussa yhtiö kertoi kutsuvansa kaikki lomautetut autonrakentajat takaisin sorvin ääreen. Tuolloin yhtiö etsi 50:tä–100:aa uutta autonrakentajaa.