Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

HBL: Päätoimittaja Susanna Landor jättää tehtävänsä

Hufvudstadsbladet -lehden päätoimittaja Susanna Landor jättää tehtävänsä vuodenvaihteessa, lehti kertoo. Landorin sijaisena toimii varapäätoimittaja Lena Skogberg siihen asti, kunnes tehtävään on valittu uusi ihminen.

Landor on työskennellyt lehdessä 14 vuoden ajan. Uransa aikana HBL-lehdessä hän on toiminut muun muassa uutispäällikkönä ja sisältöjohtajana. Landor oli myös mukana aloittamassa HBL Junior -median ja Volt-lehden toimintaa.

Päätoimittajana hän on toiminut vuodesta 2016 saakka.

– Tuotteidemme ja siten koko KSF Median tulevaisuus riippuu siitä, onnistummeko olemaan osa nykyisten kohderyhmien ja myös uusien ryhmien jokapäiväistä elämää tavalla, josta he ovat valmiita maksamaan. Tarvitsemme lisää innovaatioita ja rohkeutta testata uusia asioita koko yrityksessämme. Meidän on lisäksi varmistettava, että pystymme kehittämään jatkuvasti ja nopeasti tarjontaamme asiakkaille, Hufvudstadsbladetin toimitusjohtaja Anna Hellerstedt kertoo lehdelle.

Lehden omistavan Konstsamfundet-yhdistyksen toimitusjohtaja ja KSF Median hallituksen puheenjohtaja Stefan Björkmanin mukaan uutta päätoimittajaa haetaan sekä avoimen haun että suorahaun avulla,

Hufvudstadsbladetia julkaiseva KSF Media julkaisee myös Västra Nyland, Östnyland, HBL Junior ja Affärsmagasinet Forum -medioita.

-----

Juttua korjattu klo 21.34: Toisin kuin jutussa aiemmin luki, Landor on toiminut Hufvudstadsbladetin päätoimittajana vuodesta 2016 asti, ei vuodesta 2006.