Kertovatko ministerit nyt suoraan ja selkeästi, mitä sote-uudistuksen suhteen tapahtuu seuraavaksi? – suora lähetys tiedotustilaisuudesta on käynnissä

Valtioneuvosto käsittelee ylimääräisessä istunnossa tänään tiistaina sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen järjestämisen uudistusta koskevan hallituksen esityksen antamista eduskunnalle.

Sote-uudistukseen liittyvä tiedotustilaisuus järjestetään tiistaina kello 11–12.30.

Tilaisuudessa ovat läsnä perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru, kuntaministeri Sirpa Paatero, sisäministeri Maria Ohisalo, puolustusministeri Antti Kaikkonen, ympäristö- ja ilmastoministeri Krista Mikkonen, opetusministeri Li Andersson ja pohjoismaisen yhteistyön ja tasa-arvon ministeri Thomas Blomqvist.

Sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen uudistamisen tavoitteena on kaventaa hyvinvointi- ja terveyseroja, turvata yhdenvertaiset ja laadukkaat sosiaali- ja terveys- sekä pelastustoimen palvelut, parantaa palvelujen saatavuutta ja saavutettavuutta, turvata ammattitaitoisen työvoiman saanti, vastata yhteiskunnallisten muutosten mukaan tuomiin haasteisiin ja hillitä kustannusten kasvua sekä parantaa turvallisuutta.

Hallituksen sote-esitys eteni eduskuntaan, käsittely alkaa ensi maanantaina

Mainos: Länsi-Savo

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka