Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Seksilelujen kauppa räjähti kasvuun koronapandemian myötä

Seksilelujen myynti on kasvanut räjähdysmäisesti koronaviruspandemian aikana. Saksalainen Wow -seksilelutehdas kertoi myynnin kasvaneen kolminkertaiseksi, ja ruotsalainen Lelo puolestaan kertoi myyneensä viime vuonna kymmenen prosenttia edellisvuotta enemmän, vaikka kaikki sen kaupat olivat kiinni valtaosan vuotta.

Statista-yhtiö tutkimuksen mukaan seksilelujen maailmanlaajuisten markkinoiden arvo lähes tuplaantuu vuoteen 2026 mennessä liki 53 miljardiin dollariin.

– Jokin vain naksahti päässäni. Tiesin, että nyt on oikea aika: käsitin, että edessämme on hullu ajanjakso, jonka aikana joudun eristyksiin kaikista sosiaalisista kontakteistani ja rakkauselämästäni, perusteli Sofia-nimeä käyttänyt 29-vuotias sinkkunainen seksileluhankintojaan.

Seksilelut ovat myös kehittyneet entistä monipuolisemmiksi: Esimerkiksi hollantilaisen Biird -yhtiön härpäkettä voi käyttää myös yöpöydän lukuvalona.