Aamupala jää hotellista viimeisenä mieleen, siksi sen laadulla ja tunnelmalla on väliä – Suomen parhaimmaksi valitun hotelliaamiaisen erikoisuus on oma kokki

Lähiruoka ja paikallisuuden korostaminen ovat tärkeitä myös hotelliaamiaisella. Alueellisen ruokakulttuurin toivotaan näkyvän.

Marika ja Sami Nisumäki ovat toisella peräkkäisellä aamiaisella hotelli Yöpuussa. Edellisen aamun kokemuksen perusteella tiedossa ovat jo omat suosikit.

Mainos: Länsi-Savo

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 6 vk 3,50 €/vk

Digitilauksen sisältö

  • Lansi-Savo.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Esaimaa.fi-, Ita-Savo.fi-, Kouvolansanomat.fi- ja Kymensanomat.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi