Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näköislehti ilmestyy myös vapunpäivän jälkeisenä sunnuntaina – esittelyssä muun muassa kevään trendit kauneudessa ja retkeilyssä

Vapunpäivän jälkeinen näköislehti ilmestyy verkossa ja sovelluksessa sunnuntaina 2.5. Tässä viisi lukuvinkkiä toukokuisen sunnuntain ratoksi:

1. Riippumatot ovat olleet jo muutaman vuoden ajan kuuma retkeilutrendi. Korona-ajan myötä retkeily on suuntautunut yhä enemmän lähialueille. Mitä tapahtuu, kun yhdistetään kaksi trendiä, eli nukutaan riippumatossa ulkosalla kotikaupungissa?

2. Aluksi etätyö lisäsi suomalaisten työviihtyvyyttä, mutta nyt se on alkanut jo turruttaa. Työterveyslaitoksen tutkimus kertoo, että etätyöläisten työhyvnvointi on nyt laskusuunnassa. Kun inhimilliset kontaktit jäävät vähiin, työ muuttuukin yksinäiseksi puurtamiseksi.

3. Kirsi Räikkösestä, 56, piti tulla kirurgi, mutta hän päätyikin muoti- ja alkoholibisnekseen. Nyt hän on H&M:n ja Marimekon kautta päätynyt Lingell & Piispasen toimitusjohtajaksi.

4. Voiko ruokavalio olla ratkaisu mielenterveysongelmiin? Suolistobakteereilla ja mielellä on havaittu olevan yhteys, ja asia on nyt kuuma tutkimuskohde.

5. Kun kasvoista näkyy maskin alta vain puolet, huulipunalla ei ole väliä, mutta silmien pitää näyttää hyvältä. Yhä useampi haluaa nyt laittaa kulmakarvat kauniiksi. Kulmakarvateknikko Jonna Hyppänen on yksi niistä, joiden varauskirja pullistelee.