Oliiviöljy sopii sekä makeisiin että suolaisiin leivonnaisiin – vielä ehdit leipoa vapuksi, katso reseptit
Öljy mehevöittää taikinan siinä missä sulatettu voi.
Voin vaihtaminen öljyyn on hyvä tapa muuttaa leivonnaisten rasvoja pehmeämmiksi, jos ongelmana ei ole niinkään rasvaisuus vaan se, millaista rasvaa ruoka sisältää.
Mainos: Metsäsairila Oy

Mainos: Saimaa Travel

Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Länsi-Savon sisällöt.
Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 6 vk 3,50 €/vk
Digitilauksen sisältö
- Lansi-Savo.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
- Näköislehti
- Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
- Esaimaa.fi-, Ita-Savo.fi-, Kouvolansanomat.fi- ja Kymensanomat.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
- Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi
Oletko jo tilaaja? Kirjaudu