Taitava täytekakun tekijä ei laske päiviä eikä tunteja loihtiessaan juhlapöydän kruunua – "Kakku koristellaan aina vasta kolmantena päivänä", kotileipuri Tanja Mauno kertoo

70 prosentin kakkupohja ei ole pettänyt kertaakaan, Mauno sanoo. Siinä kananmunat punnitaan ja sokeria ja jauhoja laitetaan 70 prosenttia munien painosta.

Kotileipuri Tanja Mauno on aloittanut täytekakun tekemisen kaksi päivää sitten. Ensimmäisenä päivänä hän on paistanut kakkupohjan, seuraavana päivänä kakku on saanut täytteensä ja kolmantena koko komeus koristellaan.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Länsi-Savon sisällöt.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 6 vk 3,50 €/vk

Digitilauksen sisältö

  • Lansi-Savo.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Esaimaa.fi-, Ita-Savo.fi-, Kouvolansanomat.fi- ja Kymensanomat.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi