Kolme ihmistä kuollut moottoripyöräonnettomuudessa Kärkölässä – vastakkaisista suunnista tulleet pyörät törmäsivät toisiinsa keskellä tietä

Poliisi selvittää onnettomuuden syitä ja tapahtumien kulkua sekä aloittaa asiasta kuolemansyyntutkinnan. Kuvituskuva. VESA MOILANEN / LEHTIKUVA

Eetu Halonen / STT

Kolme ihmistä on kuollut viime yönä tapahtuneessa kahden moottoripyörän kolarissa Kärkölässä, Hämeen poliisi kertoo.

Onnettomuus tapahtui puoli kahden aikaan. Turmassa kuolivat moottoripyörien kuljettajat ja toisen moottoripyörän kyydissä ollut matkustaja.

Onnettomuudessa kuolleet olivat paikkakuntalaisia. Poliisi ei kommentoi heidän ikää tai sukupuoltaan vedoten paikkakunnan pieneen kokoon.

Hämeen poliisista kerrotaan STT:lle, että moottoripyörät olivat ajaneet toisiaan vastaan ja kolaroineet tien keskiviivan tuntumassa.

– Omista suunnistaan olivat tulleet ja sitten kohdanneet keskiviivan kohdalla, tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Virpi Nättiaho sanoo.

Tapahtumapaikalla tai keliolosuhteissa ei poliisin tietojen mukaan ole ollut mitään tavallisesta poikkeavaa.

Tutkinnanjohtaja Nättiaho ei osaa vielä tässä vaiheessa sanoa, mikä moottoripyörien tilannenopeus on ollut tai mikä nopeusrajoitus onnettomuuspaikalla on.

Turma sattui Järveläntiellä Kärkölässä, Päijät-Hämeessä. Tie kulkee kunnan Järvelä-nimisestä keskustaajamasta Kärkölän kirkonkylälle.

Poliisi selvittää onnettomuuden syitä ja tapahtumien kulkua sekä aloittaa asiasta kuolemansyyntutkinnan.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka