Poliisia on ammuttu kotihälytystehtävällä Varsinais-Suomessa Ruskolla

Poliisia ammuttiin maanantaina illalla kotihälytystehtävän yhteydessä Varsinais-Suomessa Ruskolla, kertoi Lounais-Suomen poliisi Twitterissä . Tehtävä Ruskon Vahdolla oli iltayhdentoista aikaan yhä kesken, poliisista kerrottiin.

Ulkopuolisille ei ole ollut tilanteessa vaaraa, Lounais-Suomen poliisi kertoi aiemmin. Poliisin mahdollisesti saaman vamman vakavuudesta ei ole vielä tietoa.

Lounais-Suomen poliisi ei kommentoinut STT:lle sitä, oliko kyseessä suunnitelmallinen ja tarkoituksellinen poliisin ampuminen. Poliisi ei myöskään kommentoinut, millainen kotihälytystehtävä oli kyseessä.

Turun Sanomien silminnäkijätietojen mukaan poliisi on ollut tapahtumapaikalla useiden yksiköiden voimin ja paikalla on nähty myös useita ensihoidon yksiköitä sekä lääkintähelikopteri. Poliisi oli illalla eristänyt rikospaikan.

Lounais-Suomen poliisi kertoi, ettei se kommentoi asiaa maanantaina enempää tutkinnallisiin syihin vedoten.

Ilta-Sanomiin yhteydessä ollut, lähistöllä asuva nainen kertoi lehdelle puoli yhdeksän jälkeen illalla, että osa poliisipartioista oli poistunut paikalta. Myös helikopteri oli hänen mukaansa poistunut. Paikalla olevat poliisit olivat raskaasti aseistettuja, mutta tilanne oli rauhallinen.

Sisäministeri Maria Ohisalo (vihr.) kommentoi illalla Twitterissä poliisin tviittiä tapahtuneesta. Hän toivotti kaikkea voimaa ja tukea kentälle.

– Poliisi turvaa meidän kaikkien arkea, kaikkina aikoina. Pahimmissa tilanteissa se voi tarkoittaa oman turvallisuuden vaarantamista, Ohisalo kirjoitti.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka