Ruoan haju voi aiheuttaa selittämättömiä inhoreaktioita – aistiprofessori Mari Sandell: "Tunteen voi laukaista ruoka, jota ei ole edes syönyt"
Hajuaistin herkkyydessä on ihmisten välillä suuria eroja. Hajumuistot vaikuttavat siihen, mitä panemme suuhumme.
Hajuaistilla on suurempi merkitys ruokavalioomme kuin luulemmekaan.
Mainos: Länsi-Savo

Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.
Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 6 vk 3,50 €/vk
Digitilauksen sisältö
- Lansi-Savo.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
- Näköislehti
- Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
- Esaimaa.fi-, Ita-Savo.fi-, Kouvolansanomat.fi- ja Kymensanomat.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
- Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi
Oletko jo tilaaja? Kirjaudu