Turun Pernon kaksoismurhasta syytteet – syytetty ollut mielentilatutkimuksessa

Turun Pernon epäillystä kaksoismurhasta pääsiäislauantaina on nostettu syytteet. Tekoaikaan 27-vuotiasta miestä syytetään kahden murhan lisäksi muun muassa kolmesta murhan yrityksestä ja ampuma-ase- sekä huumausainerikoksesta.

Poliisin mukaan mies surmasi uhrinsa haulikolla. Kuolonuhrien lisäksi yksi ihminen sai tilanteessa vakavia vammoja. Kaksi ihmistä onnistui piiloutumaan kerrostaloasunnossa siten, että epäilty ei löytänyt heitä.

Aiemmin poliisi kertoi, että esitutkinnassa miehen motiivi jäi hämäräksi. Mies määrättiin tutkinnan aikana mielentilatutkimukseen.

Asian käsittely alkaa myöhemmin Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa, joka myös ottaa aikanaan kantaa mielentilatutkimuksen tuloksiin.

Toinen uhreista miehen ystävä, toinen sivullinen

Poliisi on aiemmin kertonut, että syytetty oli henkirikoksen kohteeksi joutuneen 27-vuotiaan miehen ystävä. Toinen surmansa saanut oli tapahtumapaikalle kerrostalon pihalle saapunut sivullinen 25-vuotias nainen.

Lisäksi epäilty vahingoitti puukolla naisen seurassa ollutta 29-vuotiasta miestä. He asuivat samassa kerrostalossa surmansa saaneen 27-vuotiaan miehen kanssa.

Asunnossa tapahtumien aikana piileskelleet 23-vuotias mies ja 49-vuotias nainen eivät vahingoittuneet.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka