Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ensi viikolla Eurojackpotissa jaossa noin 43 miljoonaa euroa – tänä perjantaina Suomeen napsahti kaksi puolen miljoonan pottia

Eurojackpotin kierroksen 47/2021 arvonnassa ei tänään löytynyt yhtään täysosumaa, Veikkaus tiedottaa.

Kierroksen oikea rivi on 7, 17, 21, 37, ja 39. Tähtinumerot ovat 3 ja 5. Arvonnassa ei tällä kertaa löytynyt yhtään täysosumaa, joten ensi viikolla potissa on tarjolla noin 43 miljoonaa euroa.

Arvonnan suurimmat voitot lähtivät jakoon 5+1-tuloksilla, joita tällä kierroksella löytyi yhteensä neljä kappaletta. Kaksi näistä osui Suomeen ja voitto-osuudet ovat 500 829,60 euroa. Kierroksen onnekkaat löytyivät Sulkavalta ja Vantaalta. Kaksi muuta 5+1-tulosta löytyi Saksasta ja Slovakiasta.

Perjantai-Jokerin voittorivi on 0 0 7 3 0 9 6. Jokerista löytyi kaksi kappaletta kuusi oikein -tuloksia. 20 000 euron voitto lähtee haminalaiselle nettipelaajalle. Vantaan Tammiston Citymarketissa Jokerinsa sisään jättänyt asiakas oli pelannut rivinsä tuplattuna. Kun viimeinen numero osui kohdalleen, tuplaantui hänen voittonsa 40 000 euroon. Voittaja oli käyttänyt pelatessaan Veikkaus-korttia ja hän saa voittonsa pankkitililleen tunnistautumisen jälkeen.

Perjantain Lomatonnin voittorivi on San Francisco 100. Lomatonneja lähti jakoon yhdeksän kappaletta.