Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Poliisi: Pukinmäen onnettomuudessa kuollut 11-vuotias tyttö löytyi kaatunutta kuormaa siirrettäessä

Helsingissä Pukinmäenkaarella keskiviikkona tapahtunut onnettomuus tapahtui, kun kuorma-auton kuljettaja pysähtyi korjaamaan kuormaa, kertoo poliisi. 11-vuotias tyttö kuoli jäätyään kuorma-autosta pudonneen levykuorman alle.

Poliisi on aloittanut esitutkinnan onnettomuudesta. Se tapahtui keskiviikkona noin kolmen maissa iltapäivällä Kehä I:n kohdalla.

Poliisin tietojen mukaan kuorma-auton kuljettaja oli pysähtynyt korjaamaan kuormaa Pukinmäenkaaren varteen. Kesken korjaustoimien suurin osa levypainoista oli pudonnut auton sivulle ojaan.

– Kuljettaja soitti avuksi työkaverinsa. Menehtynyt henkilö löytyi, kun kuljettaja ja avuksi tullut kollega siirsivät pudonnutta kuormaa, sanoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jouni Jokinen tiedotteessa.

Poliisi ei tässä vaiheessa tiedota mahdollisia rikosnimikkeitä, koska tapahtumien tarkka kulku on vasta selvityksessä. Tapauksesta tiedotetaan seuraavan kerran, kun esitutkinta valmistuu. Poliisin mukaan kuljettaja ei ollut päihtynyt.