Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Butshasta paljastuu uusia julmuuksia: "Pyysivät miestäni polvistumaan ja tappoivat hänet" – näin kylmän viileästi venäläiset sotilaat reagoivat uhrin vaimon tultua teloituspaikalle

Kiovan Butshan esikaupunkialueelta, jossa venäläiset joukot teloittivat viattomia siviilejä, paljastuu uusia julmuuksia.

Asukas Iryna Abramov kertoi BBC:lle, kuinka venäläiset joukot hyökkäsivät hänen kotiinsa, sytyttivät sen tuleen ja veivät Oleg-miehen ulos jalkakäytävälle.

40-vuotias hitsaaja Oleg Abramov ammuttiin syyttä kotinsa ulkopuolella vain hetki venäläisten joukkojen saapumisesta.

– Mieheni ei ollut sotilas. Hän ei ollut koskaan pitänyt asetta. Hän oli rauhallinen mies, Iryna Abramov totesi BBC:lle.

– He veivät hänet talostamme tossuissaan, pyysivät riisumaan paitansa ja polvistumaan maahan. Sitten he tappoivat hänet, Iryna Abramov jatkoi.

Irynan kohdattua kadulla tapetun miehensä, venäläissotilaat vain seisoivat rennosti juomassa vettä.

BBC:n mukaan Iryna pyysi sotilaita ampumaan hänetkin. Yksi sotilaista ehti jo pari kertaa nostaa aseensa, kunnes Irynan isä veti tyttärensä takaisin sisälle turvaan.