Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

KORJAUS: Migrin ylijohtajaksi 14 hakijaa – joukossa viraston työntekijöitä

Maahanmuuttoviraston (Migrin) ylijohtajaksi haki 14 henkilöä, joiden joukosta valtioneuvosto nimittää uuden ylijohtajan. Haku viisivuotiseen virkaan päättyi torstaina. Hakijoiden listalla on useampia maahanmuuton parissa työskenteleviä.

Virkaa hakee muun muassa tällä hetkellä ylijohtajan sijaisena toimiva apulaispäällikkö Elina Immonen.

Hakijoiden joukossa on myös Migrin apulaispäällikkönä aiemmin toiminut Raimo Pyysalo. Hän haki virkaa myös edellisellä kerralla ja oli tällöin yksi kolmesta haastatellusta hakijasta. Hänkin on aiemmin sijaistanut ylijohtajaa.

Lisäksi virkaa hakevat muun muassa Helsingin kaupungin maahanmuutto- ja työllisyysasioiden päällikkö Ilkka Haahtela sekä vakuutusmeklari Petri Peltonen Intus Financial Services -vakuutusmeklariyhtiöstä.

Edellinen ylijohtaja ilmoitti erostaan huhtikuussa, ja hänen työsuhteensa päättyi toukokuun alussa.

---

Korjattu torstaina 9.6. lähetettyä juttua perjantaina 10.6. klo 12.47: Ylijohtajaksi hakenut Petri Peltonen ei ole työ- ja elinkeinoministeriön alivaltiosihteeri, vaan vakuutusmeklari Intus Financial Services -vakuutusmeklariyhtiössä.