Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Reuters: Räjähdyksiä kuultu lähellä Venäjän armeijan lentotukikohtaa Krimillä, katso video

Kolme paikallista silminnäkijää on kertonut uutistoimisto Reutersille kuulleensa useita voimakkaita räjähdyksiä ja nähneensä mustaa savua nousevan Venäjän sotilaslentotukikohdan suunnasta Novofedorivkassa Länsi-Krimillä tiistaina.

Oletettavasti paikalla kuvatuissa videoissa, joista osa on julkaistu sosiaalisessa mediassa ja kuvattu turistirantojen läheltä, näyttivät tupruavaa savua. Videoita ei pystytty heti varmistamaan.

Krimin venäläinen kuvernööri kertoi viestissä Telegram-kanavallaan, että hän oli mennyt alueelle ja että "olosuhteita selvitetään". Kuvernöörin neuvonantaja vahvisti, että räjähdyksiä oli tapahtunut, mutta kieltäytyi kommentoimasta mahdollista syytä, kertoivat venäläiset uutistoimistot.

Alta voit katsoa ukrainalaismedia The Kyiv Independentin Twitteriin julkaiseman videon. Median mukaan Venäjä väittää, että räjähdykset Krimillä sijaitsevalla lentokentällä olisivat seurausta ammusten räjähdyksistä.