Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Li Anderssonin entinen erityisavustaja Greenpeacen Suomen maajohtajaksi

Opetusministeri Li Anderssonin (vas.) entinen erityisavustaja Touko Sipiläinen on aloittanut ympäristöjärjestö Greenpeacen Suomen maajohtajana tiistaina. Sipiläinen ehti työskennellä Anderssonin erityisavustajana noin kolme vuotta ja lopetti tehtävässä kesäkuussa.

Sitä ennen Sipiläinen toimi vasemmistoliiton viestinnästä ja poliittisesta suunnittelusta vastaavana tiiminvetäjänä. Aiemmin hän on työskennellyt Greenpeacella digimarkkinointipäällikkönä ja globaalina digiviestintäpäällikkönä.

– Kuluneet neljä vuotta politiikassa opettivat minulle, että tarve nopealle muutokselle kohti kestävää yhteiskuntaa tunnistetaan Suomessa ja ympäri maailmaa laajasti. Suomi voi olla ilmastokriisin ratkaisijana kokoaan suurempi tekijä osoittamalla, että maailman onnellisin kansa voi nousta myös maailman ensimmäiseksi hiilineutraaliksi hyvinvointivaltioksi, Sipiläinen sanoo tiedotteessa.