Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Linnan juhlat järjestetään – kutsuttavien määrä noin kolmanneksen verran pienempi kuin aiemmin

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö isännöi puolisonsa Jenni Haukion kanssa Suomen itsenäisyyspäivänä perinteisen vastaanoton Presidentinlinnassa.

Presidentin kanslian mukaan tämän vuoden linnan juhlien teemana on itseensä luottava Suomi.

– Suomi on vakaa maa tällä hetkellä niin epävakaassa maailman ajassa. Olemme aina selviytyneet haastavista ajoista itseemme luottaen ja toisiamme auttaen. Tänä vuonna haluamme muistaa heitä, jotka ovat tehneet työtä suomalaisen yhteiskunnan hyväksi ja omalla toiminnallaan edistäneet Suomen vahvuuksia, Niinistö toteaa tiedotteella.

Juhlien vierasmäärän ilmoitetaan olevan noin kolmanneksen pienempi kuin aiempina vuosina. Juhliin kutsutaan noin 1 300 henkilöä eri puolilta Suomea.

– Vastaanoton vierasmäärä on noin kolmanneksen pienempi kuin aiempina vuosina. Kutsuttuna on noin 1 300 henkilöä eri puolilta Suomea. Vieraina on muun muassa terveydenhuollon ammattilaisia, kokonaisturvallisuudesta huolehtivia ihmisiä, vapaaehtoistyötä tekeviä sekä osaajia, jotka työskentelevät tulevaisuuden menestystekijöiden parissa, kanslia ilmoittaa.

Kutsujen postitus alkaa ensi viikolla.