Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Yhdelle syyte rap-artisti Takeoffin murhasta – poliisin mukaan muusikko oli viaton sivustakatsoja

Yhdysvalloissa Texasissa Houstonin poliisi on kertonut pidättäneensä miehen, jota syytetään rap-artisti Takeoffin murhasta. Takeoffia, oikealta nimeltään Kirshnik Khari Ballia, ammuttiin kuolettavasti marraskuun alussa keilahallin ulkopuolella Houstonissa. Samassa tilanteessa ammuttiin myös kahta muuta ihmistä.

Takeoff kuului suosittuun hip hop -trio Migosiin.

Houstonin poliisi kertoi lehdistötilaisuudessa, että 33-vuotias mies oli pidätetty torstaina osana edelleen jatkuvaa tutkintaa. Päivää aiemmin 22-vuotias mies oli pidätetty saman tapauksen vuoksi epäiltynä laittomasta aseen hallussapidosta.

Houstonin poliisin mukaan ampuminen sai alkunsa yksityisjuhlassa, jossa oli syntynyt kiistaa. Poliisi sanoo Takeoffin olleen viaton sivustakatsoja.

Houstonin pormestari Sylvester Turner painotti perjantaina, että aseväkivallan on loputtava sekä Houstonissa että kaikkialla muuallakin. Hänen mukaansa tilanteessa nuori mies vei hengen toiselta nuorelta mieheltä vailla mitään syytä.

Vuonna 1994 Georgian Lawrencevillessä syntynyt Takeoff tunnettiin parhaiten Migosista, jossa olivat mukana myös hänen enonsa Quavo ja serkkunsa Offset. Atlantasta lähtöisin oleva Migos nousi suureen julkisuuteen vuoden 2013 kappaleellaan Versace.