Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Omakotitalosta löytyi neljä kuollutta Kirkkonummella – IS: Talon omistaa 83-vuotias mies

Kirkkonummella löytyi maanantaina neljä henkilöä menehtyneinä, tiedottaa poliisi.

Poliisi sai maanantaiaamupäivällä tiedon, että Veikkolassa sijaitsevasta omakotitalosta on löytynyt kaksi henkilöä menehtyneinä. Kun poliisi meni paikalle, talosta löytyi kaksi menehtynyttä lisää. Kaikki menehtyneet olivat täysi-ikäisiä.

Poliisi tutkii tapahtunutta kuolemansyynselvittämisenä ja kertoo, että tutkinta on vasta alussa. Kuolemansyynselvittäminen on salassa pidettävää tietoa. Poliisi ei tiedosta asiasta tässä vaiheessa enempää.

Poliisi sulki maanantai-iltapäivällä liikenteen läheisellä kujalla tehtävän turvaamiseksi. Sulkemisella oli vain vähäisiä vaikutuksia liikenteeseen, ja poliisi ohjeisti alueella liikkuneita asukkaita.

Ilta-Sanomien selvittämien kiinteistötietojen mukaan talossa asuu ja sen omistaa 83-vuotias mies. IS:n tietojen mukaan talossa asui myös hänen puolisonsa.

Pelastuslaitoksella oli maanantaina aamupäivällä kyseisessä osoitteessa tehtävä, jonka syyksi oli kirjattu pieni vaarallisen aineen onnettomuus. Pelastuslaitos ei ole kommentoinut tehtävää medialle.