Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Legendaarista Apteekin Salmiakkia on tehty samalla reseptillä 71 vuotta – nyt tuotanto ajautui vaikeuksiin

Salmiakkipajassa makeiset tehdään käsityönä yhden henkilön voimin.

Haganolin pienessä tuotantotilassa tuoksuu salmiakki. Se on kuitenkin vain haiku siitä, miltä täydellä teholla toimivassa tuotantoyksikössä voi parhaimmillaan salmiakki tuoksua. Tuoksu kuulemma tarttuu vaatteisiin ja jää leijumaan ylle.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Länsi-Savon sisällöt.

Tilaa 6 kk 5,90 €/kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Lansi-Savo.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Esaimaa.fi-, Ita-Savo.fi-, Kouvolansanomat.fi- ja Kymensanomat.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi