Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sunday Times: Prinssi Harryn ja brittihovin sovinto mahdollinen ennen kruunajaisia

Prinssi Harryn ja Britannian kuninkaallisen perheen sovinto voi olla mahdollinen ennen kuningas Charlesin toukokuussa järjestettäviä kruunajaisia, kertoi brittilehti Sunday Times.

Kuninkaallista perhettä lähellä olevan lähteen mukaan Harry ja brittihovi järjestäisivät tulevina kuukausina tapaamisen, jossa jäätyneitä välejä yritettäisiin parantaa.

– Se vaatii venymistä kaikilta osapuolilta, mutta se on mahdollista ja korjattavissa, lähde kertoi lehdelle.

Viikko sitten sunnuntaina prinssi kertoi yhdysvaltalaiskanava CBS:n haastattelussa, ettei hän tällä hetkellä puhu veljensä prinssi Williamin kanssa lainkaan. Viime keskustelusta isä Charlesin kanssa on niin ikään melko kauan.

– Molempien puolien on nostettava kätensä ylös ja tunnustettava, etteivät he ole tehneet kaikkea oikein, lähde kertoi Sunday Timesille.

Prinssi Harryn omaelämäkerta Spare julkaistiin tällä viikolla.

Meheviä paljastuksia kuningashuoneesta sisältävä muistelmateos myi ennätysmääriä heti ensimmäisenä päivänään, mutta samalla prinssi Harryn julkinen suosio Britanniassa on vajonnut kaikkien aikojen pohjalukemiin. YouGov-mielipidemittauslaitoksen mukaan 64 prosentilla briteistä on nykyisin negatiivinen kuva prinssistä.

Brittihovi ei ole kommentoinut julkisesti kirjaa. Williamin on kuitenkin kerrottu olleen vihainen veljensä epälojaalisuudesta.

Harry ja hänen puolisonsa Meghan luopuivat kuninkaallisista velvoitteistaan vuoden 2020 alussa.