Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Finnairin keittiössä valmistuu tuhansia annoksia päivässä – yläilmoissa ruoan maulle tapahtuu erikoinen ilmiö

Menut vaihtuvat kolmesti vuodessa. Suunnittelun pohjana ovat pohjoismainen ja japanilainen keittiö.

Catering-työntekijä Helin Kucukyildiz asettaa ruokia Finnairin kaukoliikenteen lennolle lähteville tarjottimille. Hän ei ole laskenut, kuinka monta tarjotinta saa valmiiksi tunnissa, mutta tahti on tasainen.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Länsi-Savon sisällöt.

Tilaa 6 kk 5,90 €/kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Lansi-Savo.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Esaimaa.fi-, Ita-Savo.fi-, Kouvolansanomat.fi- ja Kymensanomat.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi