Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Finnair lopettaa tuotemyynnin lennoillaan – ruoka- ja juomamyynti jatkuu

Finnair lopettaa tänä keväänä tuotemyynnin lennoillaan, yhtiö kertoo. Tuotemyynnillä tarkoitetaan kosmetiikan, asusteiden, lahjaesineiden ja muiden tuotteiden myyntiä lennon aikana ja ennakkotilauksena lennolle.

– Lennonaikaisen tuotemyynnin merkitys asiakkaillemme on vähentynyt viime vuosina, kertoo Finnairin tuotetarjonnasta vastaava Valtteri Helve tiedotteessa.

Ruoka- ja juomatarjoiluun päätös ei vaikuta, eli asiakkaat voivat jatkossakin tilata aterian ennakkoon tai ostaa välipaloja ja juomia lennolla. Finnair Plus -jäsenet voivat myös edelleen lunastaa palkintoseteleitä ja -tuotteita Finnair Shopista ja tilata tuotteita kotiin.

Finnair kertoi jo keväällä 2020 luopuvansa tuotemyynnistä EU:n sisäisillä lennoilla osana tavoitetta vähentää koneiden painoa.

– Nyt on aika ottaa seuraava askel. Ruoka- ja juomamyynti lennoilla toki jatkuu, ja sitä myös kehitämme edelleen, Helve sanoo.

Tuotteiden myynti kaikilla Finnairin lennoilla päättyy helmikuun lopussa, mutta ennakkotilauksia toimitetaan lennoille 18. huhtikuuta asti.