Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ukrainan kansallisen turvallisuusneuvoston sihteeri: Maailman on aika valmistautua Venäjän romahdukseen

Ukrainan kansallisen turvallisuusneuvoston sihteeri Oleksii Danilov totesi perjantaina Ukrainan kansallisessa televisiossa, että maailman on valmistauduttava Venäjän romahdukseen.

Danilov kritisoi Euroopan instituutioiden toimintaa Ukrainan sodan suhteen, ja piti häpeällisenä sitä, että Venäjän delegaation sallitaan osallistua Euroopan turvallisuus- ja yhteistyöjärjestö Etyj:n parlamentaariseen yleiskokoukseen.

Danilovin mukaan eurooppalaiset, jotka suostuvat kompromisseihin Venäjän kanssa, voivat löytää itsensä samanlaisesta tilanteesta kuin Ukraina sodan alussa.

Vaikka lännellä ei Danilovin mukaan ole vielä selkeää suunnitelmaa Venäjän suhteen, hän huomauttaa, että Putinin hallinto käynnisti hyökkäyksellään Venäjän romahdukseen johtavan prosessin.

– Maailman on aika valmistautua Venäjän romahdukseen, joka tapahtuu, halusivat he sitä tai eivät. Ja tämän parissa heidän olisi tällä hetkellä työskenneltävä, Danilov jyrähtää.

Asiasta kertoo Ukrainska Pravda.