Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Alaikäisen epäillään puukottaneen toista Siilinjärvellä – silminnäkijöitä pyydetään ottamaan yhteyttä poliisiin

Pohjois-Savon Siilinjärvellä alle viisitoistavuotiaan epäillään puukottaneen toista alaikäistä viime lauantaina S-marketin pihalla, Itä-Suomen poliisi kertoo. Epäilty tekijä saatiin kiinni läheltä tekopaikkaa.

Hätäkeskukseen ilmoitettiin puukotuksesta varttia vaille kahdeksan lauantai-iltana. Poliisipartio tapasi 15-vuotiaan uhrin tapahtumapaikalla ja ensihoito lähti kuljettamaan tätä pikaisesti sairaalahoitoon.

Poliisin mukaan puukotusvammat olivat hengenvaaralliset. Vakavien vammojen vuoksi uhri jouduttiin sairaalassa leikkaamaan. Poliisin saaman tiedon mukaan hänellä ei ole enää tällä hetkellä hengenvaaraa.

Paikalla useita silminnäkijöitä

Poliisi kertoo, että uhri ja tekijät tiesivät toisensa entuudestaan. Puukotuksen syynä saattoivat poliisin mukaan olla asianosaisten aikaisemmat keskinäiset tapahtumat, joihin liittyi aiempi uhkailu.

Esitutkinta tapauksesta on edelleen kesken ja asianosaisten alaikäisyyden vuoksi poliisi ei tiedota tällä hetkellä asiasta enempää.

Poliisin mukaan puukotukselle on useita silminnäkijöitä, joista ainakin osa on alaikäisiä. Poliisi pyytää silminnäkijöitä ottamaan yhteyttä poliisiin tapahtumien kulun selvittämiseksi.

Havainnoista voi ilmoittaa poliisin vihjepuhelimeen p. 029 5415 232 tai vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.