Poliisia paennut kuljettaja aiheutti kolarin ajettuaan punaisia päin Tampereella

Poliisipartiota paennut autokuski aiheutti risteyskolarin lauantaina alkuillasta Tampereella Pirkanmaalla. Poliisin mukaan onnettomuuden aiheuttanut henkilöauton kuljettaja ajoi risteykseen hidastamatta ja päin punaista.

Kuljettaja törmäsi autollaan vihreillä risteykseen tuleen henkilöauton keulaan. Tässä autossa oli matkustajina nelihenkinen perhe, poliisi kertoo. Autot vaurioituivat törmäyksessä korjauskelvottomiksi. Ambulanssin henkilökunta tarkisti osallisina olleiden ihmisten voinnin.

Poliisin tiedotteen mukaan törmäystä edelsi tilanne, jossa törmäyksen aiheuttanut kuljettaja pakeni poliisipartiota. Partio oli liikkeellä tunnuksettomalla autolla, jossa pysäytysvalo ja hälytysäänet olivat päällä.

Pakenevan ajoneuvon kuljettaja oli ennen törmäystä ehtinyt aiheuttaa Hatanpään alueella myös muita vaaratilanteita. Hän oli esimerkiksi ajanut ylinopeutta ja päin punaisia valoja. Sisä-Suomen poliisin tilannekeskuksesta ei täsmennetty STT:lle, kauanko takaa-ajotilanne ehti jatkua ennen törmäystä.

Törmäyksen aiheuttanut kuljettaja sekä auton matkustaja yrittivät vielä kolarin jälkeen jalkaisin karkuun, mutta heidät saatiin kiinni. Auton kuljettaja oli etsintäkuulutettu, poliisi kertoo.

Poliisin mukaan alustavia rikosnimikkeitä tapauksessa ovat esimerkiksi törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen, liikennerikkomus, kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta, rattijuopumus, huumausaineen käyttörikos, vammantuottamus ja virkamiehen vastustaminen.

Mainos: Länsi-Savo

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka