Tiesitkö tämän karhun talviunista? Emo synnyttää unissaan, rasva toimii vesivarastona
Kookkaana eläimenä karhut tarvitsevat talviunta säästääkseen energiaa.
Sydäntalvella metsän siimeksessä syntyy uutta elämää. Karhuemot synnyttävät pentunsa talviuniensa aikaan tammi–helmikuussa. Luonto on järjestänyt niin, että vaikka naaraat ovat puoliunessa, ne pystyvät reagoimaan jälkeläistensä tarpeisiin ja esimerkiksi imettämään niitä.
Kirjautuneille
Tämä juttu on maksuton
Pääset lukemaan jutun kirjautumalla tai luomalla maksuttoman tunnuksen.