Pertunmaan tiistai-iltainen kolari vaati yhden kuolonuhrin

Pertunmaalla sattuneen kolarin seurauksena menehtyi yksi henkilö. Poliisi tutkii kolaria törkeänä kuolemantuottamuksena ja törkeänä liikenteen vaarantamisena.

Tiistai-iltana noin kello 21 Pertunmaan Joutsantiellä sattunut nokkakolari on vaatinut yhden ihmishengen. Kolarissa on ollut osallisena kaksi henkilöautoa.

Onnettomuuspaikka sijaitsee poliisin tiedotteen mukaan noin kymmenen kilometriä Pertunmaalta Joutsan suuntaan. Onnettomuuspaikka on mutkassa, ja alueen nopeusrajoitus on 80 kilometriä tunnissa. Paikka on ohituskieltoalueella.

Poliisin tiedotteen mukaan toisen henkilöauton kuljettaja on ajanut huomattavaa ylinopeutta Joutsantiellä. Ylinopeutta Joutsan suuntaan ajaneen auton kuljettajan epäillään törmänneen vastaan tulleeseen autoon, jonka kuljettaja on törmäyksen seurauksena menehtynyt. Toisen auton kuljettaja on toimitettu sairaalahoitoon.

Molemmissa autoissa on ollut kuljettajien lisäksi yksi matkustaja. Matkustajat loukkaantuivat onnettomuudessa lievästi. Heidät on poliisin mukaan viety sairaalahoitoon.

Tässä vaiheessa Itä-Suomen poliisilaitos tutkii kolaria tiedotteen mukaan törkeänä kuolemantuottamuksena ja törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Pelastuslaitos katkaisi Joutsantien liikenteen onnettomuuden ajaksi. Sittemmin tie on raivattu ja kolariautot on hinattu pois paikalta. Liikenne on palautunut paikalla normaaliksi.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka