Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Vanhaa hunajaa oon syöny ja hengissä oon"

Ruokavalio, kaupunginjohtaja ja kesä-aika ovat tällä kertaa mietityttäneet Sano se -palstan kirjoittajia.

Nimimerkille Molempiparempi. Paljon enemmän sulattaa kevään hankia ilta-auringon lisätunti, kuin sama tunti kylmässä aamussa!

Kellokalle

Suomen politiikassa vasemmistoliitto on tarpeeton. Se vaan myötäilee itänaapuria ja viis veisaa oman isänmaan köyhistä asukkaista. Turvallisuudesta puhumattakaan.

Heti Natoon

Mihin on hävinnyt ennen niin maineikas urheiluseura Ristiinan Urheilijat. Ei näy palkitsemisissa eikä tuloksissa.

Ihmettelijä

Nimimerkille Valtuusto herätys: Oletko ajatellut, miten mielipiteesi vähentää avoimeksi tulevaa Mikkelin kaupunginjohtajan virkaa kohtaan tunnettavaa vetovoimaa.

Kaukokatseinen

Kansalaselle aina oon juonu kaivovettä syöny multaporkkanoita ja päiväyksiä en oo vahtinut, jos ruoka ei maistu vanhalle ja oo homeessa aina oon syöny ei ole ollu mitään vatsaongelmia jopa 18 vuotta vanhaa hunajaa oon syöny ja hengissä oon.

Terve 75-vuotias

Timo Halonen osoittautui jälleen kerran suoraselkäiseksi kaupunginjohtajaksi. Hän ei saanut potkuja, vaan irtisanoutui tehdäkseen tilaa seuraajalleen. Mikkeliläisyys ja savolaisuus siihen yhdistyneenä hämmästyttää yhteisten asioiden hoidossa ja päätöksenteossa kerta kerran jälkeen. Joskus on mentävä kauemmaksi nähdäkseen lähelle.

Kaupunkilainen

Sinä huolestunut mikkeliläinen, joka soitit poliisit paikalle, et onnistunut tällä kertaa nappaamaan neuvostovakoojaa, vaan allekirjoittaneen turistin ottamassa pokkarikameralla valokuvia Mikkelin torista keskellä kirkasta päivää. Voimia kevääseen!

Intohimovalokuvaaja Jyväskylästä

Mikä ihme vetää kaikki tumpelot tänne Mikkeliin. Sähkölaitoksen 30 milj. tappio takaa sen, ettei sähkölasku pienene koskaan.

Upi

Ei menny Suursavon sähkön osakkeet kaupaksi Huutokauppa.com kukaan ei tarjonnu mitään. Ei kannata luulla että niistä saisi Mikkeli miljoonia.

Turhia toiveita

Kun puhutaan maakunnan saamasta EU-rahasta, olisi syytä samalla kertoa, että jokainen EU:sta tuleva euro tarkoittaa 1.5 veroeuroa Suomessa.

Nettomaksaja

Ihmettelen miksi takseille on annettu niin monta paikkaa sairaalan pysäköintialueella, kun taksin saa aina puhelimella tilattua ja kun he muutenkin ajavat kyyditettävän ovien eteen,niin miksi heillä on näitä pihapaikkoja. Itse liikuntavammaisena en pysty käyttää pysäköintitaloa (minne tietysti kaikki haluttaisiin) kun se on niin kaukana kuitenkin vaikka arkkitehtien mielestä lähellä.

Lisää 1 h paikkoja yksityisautoille

Ehdotan Suomen ja Ruotsin personaaliunionia. Siinä kahdella itsenäisellä valtiolla olisi yhteinen hallitsija, tässä tapauksessa kuningas. Unionia voitaisiin lujittaa vielä sotilasliitolla. Tämä ei ole vitsi. Olen tosissani. Olisihan se hieno paluu 215 vuoden taakse. Suomi säilyttäisi itsenäisyytensä, armeijansa ja lakinsa vielä paremmin kuin aikoinaan Venäjän alaisena suuriruhtinaskuntana.

Luja liitto

Kyllähän se on tosiasia, että eläkettä kertyy tehdyistä työvuosista muutama roponen per vuosi, joten peruseläkkeellä ja tuilla elävien narinat tyhjänpäiväistä pölinää.

Reilu peli