Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Putkirikon korjaustyöt Juvan Kirkontaustan alueella jatkuvat – Vedenjakelu on poikki osassa kirkonkylän talouksista

Vedenjakelupiste on Sampolassa. Siellä voi tarvittaessa käydä myös suihkussa.

Juvalla sunnuntaina iltapäivällä Kirkontaustan alueella sattuneen putkirikon korjaustyöt ovat jatkuneet läpi yön ja jatkuvat edelleen maanantaina aamulla. Aamuseitsemältä paikalle odotettiin uutta kaivurikalustoa ja rikkoutunutta putkea kaivettiin edelleen esiin.

Osa Juvan kirkonkylän kotitalouksista on putkirikon takia ilman vedenjakelua. Ilman vettä ovat taloudet Välikankaantien ja Metsotien tienoilla.

Häiriöalueen asukkaiden varavedenjakelupiste on siirretty vesiliikuntakeskus Sampolaan, jossa on mahdollisuus käydä myös suihkussa. Vettä jaetaan hakijan omiin astioihin.

Häiriöalueen autottomille asukkaille toimitetaan tarvittaessa juomavettä kotiin. Toimituspyynnöt Markku Kaiholalle numeroon 044 417 5281.

Vedenjakelu katkesi Juvan Kirkontaustan alueella sunnuntaina ja työt vuotopaikan löytämiseksi ja eristämiseksi alkoivat nopeasti. Putkirikko sijoittuu Niittytien ja Lampitien risteyksen tuntumaan.

Niittytie jouduttiin sulkemaan liikenteeltä sunnuntaina ja liikenne Kirkontaustalle ohjataan Kuhalammentieltä Saariseläntien kautta.

Ajantasaista tietoa putkirikon tilanteesta löytyy Järvi-Suomen Palveluiden nettisivuilta.

Uutinen päivitetty vedenjakelupisteen vaihdoksella klo 7.50.